Kitarrivõistluse võitsid Marta Link ja Grethe Uustalu

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
OMA KITARRIPALA VIDEO EEST kogus 13-aastane Marta Link võistlusel kokku 254 häält ning 6-aastane Grethe Uustalu 168 häält. Ülejäänud kaks finalisti, 13-aastane Kristin Zenkevic sai 117 ja Jessica Seeger 143 häält.
OMA KITARRIPALA VIDEO EEST kogus 13-aastane Marta Link võistlusel kokku 254 häält ning 6-aastane Grethe Uustalu 168 häält. Ülejäänud kaks finalisti, 13-aastane Kristin Zenkevic sai 117 ja Jessica Seeger 143 häält. Foto: Gert Lutter

Saaremaa noorte kitarrivõistluse võitnud 13-aastane Marta Link ja 6-aastane Grethe Uustalu püüavad pillimängu harjutada iga päev.

Võistluse “Incap Rocks!” korraldanud elektroonikaettevõtte Incap Estonia presidendi Otto Puki sõnul on äärmiselt vahva, et neli finalisti julgesid end proovile panna ja said oma esitatud paladele palju positiivset vastukaja. Ühtekokku anti ettevõtte sotsiaalmeediakanalis jagatud võistlusvideotele ligi 700 häält.

Kumbagi “Incap Rocks!” kitarrivõistluse võitjat premeeris Incap Estonia muusikapoe 300-eurose kinkekaardiga, mis anti üle eile Incapi perepäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles