Saarte Hääl ja Kadi raadio saavad uue peatoimetaja

Urmas Kiil
Copy
UUED VÄLJAKUTSED: Gunnar Siiner keskendus Saaremaa Lihatööstuse müügitööle, Saaremaa meediarong jääb aga Mele Pesti vedada.
UUED VÄLJAKUTSED: Gunnar Siiner keskendus Saaremaa Lihatööstuse müügitööle, Saaremaa meediarong jääb aga Mele Pesti vedada. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Sügisel saavad Saarte Hääl ja Kadi raadio uue peatoimetaja. Seni sel ametikohal olnud Gunnar Siiner siirdus Saaremaa Lihatööstusse müügidirektoriks, tema senise töö võtab aga 1. oktoobrist üle Mele Pesti.

"Vanus on juba selline, et kui tahad elus midagi uut proovida, siis on praegu just õige aeg seda teha," põhjendas Gunnar Siiner uuele töökohale minekut. "Augusti alguses sai mul täis 20 aastat ajakirjanduses olemist. Sellest 13 aastat olen töötanud vastutava väljaandja ja peatoimetajana, enne seda olin reklaamimüügi peal, saadete toimetaja ja diskor."

Ajakirjandust täielikult maha jätta Siiner siiski ei kavatse. "Kui ikka oled kunagi jalgrattaga sõitma õppinud, siis sõidad sellega ka elu lõpuni," ütles ta. "Tulevikus jään tegema seda, mis mulle läbi elu on huvi ja põnevust pakkunud. Mind on alati tõmmanud uue meedia poole. Just selles valdkonnas kavatsengi ajakirjandusse aeg-ajalt n-ö juhutöid teha. Näiteks videoülekandeid meie veebi ning kindlasti osalen aktiivselt ka Saaremaa ralliraadio tegemistes ja ettevõtmistes. Kogu ülejäänud rong meedia vallas jääb aga edaspidi Mele vedada."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles