Matuseäris välguvad nooled: "See on ebaväärikas konkurents!" (1)

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
KONKURENTS ON TIHE: Rudolf Sepa sõnul pole normaalne, kui ärasaatmisruumi kasutamist dikteerib turul suurim teenusepakkuja, kes surub oma tooteid klientidele peale.
KONKURENTS ON TIHE: Rudolf Sepa sõnul pole normaalne, kui ärasaatmisruumi kasutamist dikteerib turul suurim teenusepakkuja, kes surub oma tooteid klientidele peale. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kuressaares matuseteenuseid osutavad firmad ei suuda kokkuleppele saada linna ainsa ilmalikeks ärasaatmisteks mõeldud ruumi kasutamises ja teenuste omavahelises jagamises.

Saaremaa matuseteenuste turul on aastaid püsinud üsna monopoolne seisukord: üle 20 aasta tegutsenud Saare Matusebüroo osutab kõikvõimalikke matuseteenuseid ja asub haigla keldrikorrusel morgi kõrval, kus on ka linna ainus ärasaatmisruum.

Konkurentide sõnul takistab Saare Matusebüroo neil ärasaatmisruumi kasutada ja veenab kliente nende teenuseid kasvõi osaliselt mitte kasutama. Ettevõtte omanik Helju Välisson peab takistamisjuttu valeks ja teenuste pakkumist äritegevuse normaalseks osaks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles