Ettevõtjad Aastavahetuse piiranguvabastus tuli liiga hilja

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
ARENSBURG VALMISTUB PEOKS: Arensburg Boutique Hotel & Spas töötava Triin Reinpalu sõnul on 31. detsembril restoranis tulemas tore aastavahetuspidu.
ARENSBURG VALMISTUB PEOKS: Arensburg Boutique Hotel & Spas töötava Triin Reinpalu sõnul on 31. detsembril restoranis tulemas tore aastavahetuspidu. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Majutus-, toitlustus- ja meelelahutusasutuste pidajate hinnangul tuli luba aastavahetuspidusid korraldada liiga hilja. Samuti ei suuda kaheks ööks antud erisus korvata kahju, mis piirangud seni toonud on.

Vabariigi valitsus otsustas neljapäeval ajutiselt kaotada kella 23-ni kehtiva piirangu siseruumides peetavate ürituste korraldamisele. Erand kehtib 31. detsembri õhtust 2. jaanuari hommikul kella kuueni.

"Inimeste jaoks on see ju tore, et nad aastavahetust tähistada saavad, kindlasti aga ei suuda aastavahetuse peod ettevõtjaile kompenseerida koroonapiirangute tõttu saamata jäänud teenistust," ütles Johan GTJ juhatuse liige Johan Lõuk. "Kui kaks kuud on kogu öine meelelahutus olnud keelatud, siis kaks kellaaja piiranguta ööd ei päästa ega leevenda midagi."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles