ÜLESKUTSE “Jõulusoov” kutsub aitama Saaremaa noormeest

Saarte Hääl
Copy
«Jõulusoov»: Taneli lugu
«Jõulusoov»: Taneli lugu Foto: Kanal 2

Kanal 2 suur heategevussaade “Jõulusoov” kutsub üles aitama 17-aastast Saaremaa noormeest Tanelit.

“Jõulusoov” tuleb appi lastele, kes kannatavad iga päev erakordselt karmi haiguse käes, et üheskoos nende elu paremaks muuta.

Eilsest alates jõuab kolmel järjestikusel õhtul ekraanile kolm erilist ja liigutavat lugu. Igal õhtul saavad televaatajad tuttavaks ühe noore ja tubli, ent abi vajava lapsega. Jõulud on andmise ja märkamise aeg.

“Teinekord jääb mõne mure leevendamine just raha taha. Pühadeaeg on näidanud Eesti rahva suurt ja heldet südant. Üheskoos panustades saame muuta endast nõrgemate elu paremaks ja selleks ongi “Jõulusoov” käima lükatud,” ütleb saatejuht Keili Sükijainen.

Täna eetrisse jõudev lugu rullub lahti Saaremaal, kus elab 17-aastane Tanel. Elu ei ole Taneliga hell olnud. Haruldase geenirikke tõttu, mida leidub maailmas vaid 40 inimesel, on noormees ratastooli aheldatud. Juba lapsena kaotas Tanel ootamatu terviserikke tõttu oma ema ning mõne aasta eest röövis karm tööõnnetus tema isa.

Vaatamata kõigele on Tanel saanud oma kasuema abiga juba käekõrval kõndima, kuid vajab täiesti jalule saamiseks meie kõigi abi.

Annetusnumbrid on juba avatud. Kui helistate annetusnumbril 9002205, annetate 5 eurot. Helistades numbrile 9002210, annetate 10 eurot, ning valides numbri 9002225, toetate abivajajaid 25 euroga.

Annetuse saab teha ka MTÜ Kanal 2 Heategu arvelduskontole EE272200221074700429.

Iga annetatud euro läheb otse Kanal 2 Heategu MTÜ kontole ning kasutatakse sihipäraselt nende abistamiseks, kelle jaoks saates raha kogutakse.

Heategevussaade “Jõulusoov” on Kanal 2 eetris eilsest alates kolmel järjestikusel õhtul kell 20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles