Saada vihje

TOIT Viraalmaius kataifi, tahiini ja pistaatsiaga

Aprillis otsustasid mehed köögis ette võtta midagi erilist – hüpata juba aastapäevad mööda maailma pahisenud hiidlainele nimega Dubai šokolaad.

Ühe lapseootel naise kapriisist alguse saanud magusahullus ei näita veel taandumise märke, pigem muudab oma vormi ja erinevate täidistega šokolaadide väljanuputamine käib hooga edasi. Mehed köögis arvasid, et eksperimenteerimine jäägu edasijõudnutele ja meiesuguste amatööride jaoks on piisav väljakutse ka algupärase Dubai šokolaadi kokkupanemine.

Kohe alustuseks tuleb mainida, et kõikide vajalike koostisainete leidmine Saaremaalt ei olnud võimalik. Vähemasti meie pidime täidises kasutatava erilise kataifi taigna laskma Madise tuttaval saata Pärnust. Avariivariandina ostsime ka paki ülipeenikesi riisinuudleid, mis vähemasti visuaalselt tundusid kataifile kõige sarnasemad.

Kommentaarid
Tagasi üles