Rahvaülikool pälvis kvaliteedimärgi

Saarte Hääl
Copy
KTG koolijuht-andragoog Ly Kallas
KTG koolijuht-andragoog Ly Kallas Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kuressaare täiskasvanute gümnaasiumi( KTG) allüksus Kuressaare rahvaülikool lõpetas aasta väärika tunnustusega.

Nimelt omistati rahvaülikoolile Euroopa täienduskoolituse kvaliteedimärk EQM (European Quality Mark). Kvaliteedimärk näitab, et kool ja selle pakutav õpe, teenused ja töö on kvaliteetsed.

KTG direktor Ly Kallas ütles, et rahvaülikool on välja kasvanud KTG täiendõppeosakonnast, mis asutati 2011. aastal. Täiendõppeosakond alustas kultuurijuttude ja kogemusloengute sarjaga, hiljem lisandus karjäärikooli loengutesari ning mõlemad osutusid kuressaarlaste hulgas populaarseks. Edasi tulid juba inglise keele kursused asutuste tellimusena ja arvutikursused.

Tunnustatud on KTG täiendõppeosakonda varemgi: 2014. aastal sai täiendõppeosakond Eesti töötukassa tänukirja kui Saaremaa parim koostööpartner, 2017. aastal Kuressaare linna tänukirja ja 2018. aastal Saaremaa valla tänukirja kogemusõppe loengute sarja eest. 2021. aasta sügisel oldi Saaremaa valla aasta õpiteo nominent.

Ly Kallase sõnul on tegemist kooli jaoks olulise tunnustusega, mis kinnitab, et rahvaülikoolis pakutav täiendusõpe on kvaliteetne ja areneb õiges suunas. Ta lisas, et on väga tänulik oma kooli meeskonnale, eriti projektijuht Krista Hallikule, kellega koostöös on meie rahvaülikool oma arengus kiiresti Eesti tublimate rahvaülikoolide hulka tõusnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles