ÜLESKUTSE Kes väärivad aasta tegijate tiitleid noortevaldkonnas?

Saarte Hääl
Copy
Plaksutavad. Foto on illustratiivne
Plaksutavad. Foto on illustratiivne Foto: www.freepik.com

Saaremaa vallavalitsus kutsub üles märkama ja tunnustama maakonna noortevaldkonna tegijaid.

Saare maakonna noortevaldkonna tänavuste tegijate tunnustamise eesmärk on esile tõsta noorsootöösse panustanud, valdkonda edendanud inimesi, organisatsioone ja noori, samuti silmapaistvamaid ja olulisemaid algatusi, millel on oluline mõju kohalikul, maakondlikul ja üleriigilisel tasandil.

Noortevaldkonna tunnustamise konkursi kandidaate oodatakse neljas kategoorias: aasta noortevaldkonna tegija, aasta noortevaldkonna tegu, aasta noor tegija ja aasta noortevaldkonna toetaja.

Aasta noortevaldkonna tegija on isik, kes on aasta jooksul Saare maakonna noorsootöö ja huvihariduse valdkonda panustanud ja seda edendanud, oskuslikult juhendanud noori nende annete avastamisel ja ideede teostamisel, viinud ellu edukaid projekte ja/või käivitanud uuenduslikke ettevõtmisi.

Aasta noortevaldkonna tegu on Saare maakonnas tegutseva isiku või organisatsiooni ettevõtmine, mis on tänavu aidanud muuta Saare maakonna noortevaldkonda ja/või noorte elu meeldivamaks, uuenduslikumaks ja kaasavamaks.

Aasta noor tegija on 7–26-aastane isik või isikud, kes on lõppeval 2021. aastal oma kodukandis korda saatnud midagi positiivset ja silmapaistvat, olnud ühiskondlikult aktiivsed ning heaks eeskujuks teistele noortele ja/või positiivselt mõjutanud noorte elu.

Aasta noortevaldkonna toetaja on Saare maakonnas tegutseva isiku või organisatsiooni ettevõtmine või panus, mis on aidanud muuta Saare maakonna noortevaldkonda meeldivamaks, uuenduslikumaks ja kaasavamaks.

Taotlusi saab esitada 24. jaanuarini Saaremaa vallavalitsuse kodulehe kaudu, e-posti aadressil vald@saaremaavald.ee märksõnaga "noortevaldkonna tunnustus" või aadressil Tallinna 10, Kuressaare.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles