KAKS VÕITU Saaremaa võrgunaised on pidurdamatud

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Foto: Saaremaa Võrkpalli Liit fb

Sellel nädalavahetusel lisandus I-liiga võrkpallinaiste portfelli kaks võitu kahe erineva Tartu naiskonna üle.

Saaremaa Võrkpalli Liit teatas sotsiaalmeedias, et eile alistati Kastre valla naiskond tulemusega 3:1 (-24; 19; 25; 18). Täna mängiti üle Dorpat/Tartu vald/Katoliku SK naiskond samuti tulemusega 3:1 (12; -21; 9; 15).

Mängiv treener Raili Sepp võttis nädalavahetuse kokku: "Saarlannadel oli pikk nädalavahetus Tartus, kust koju sõidetakse kahe võiduga. Vastasteks olid turniiritabeli 7. ja 6. võistkond. Kastre valla noored vollepiigad olid eilsel mängul hästi ettevalmistunud - täitsid korrektselt treeneri soovitusi. Meil oli aga pikk bussireis veel jalgades. Ebakindlust oli ka kergete pallide mängimisel ja platsi keskkohas, kuhu vastane palle suunas, haigutas kraater. Õnneks toibusime kõikidest nendest ebaõnnestumistest ning suutsime mängu siiski enda kasuks pöörata. Meie nurgaründajad said selles mängus suure koormuse.

Pühapäevasele mängule tuli vastane 7 mängijaga, kuna covid oli nende naiskonna read hõredaks puhunud. Alguses oli meil hea hoog sees ja ilmselt sellest tulenevalt hakkasimegi lootma, et tuleb kerge mäng. Kuid vastase südikas kaitsemäng lõi meie enesekindluse vahepeal korralikult kõikuma. Organiseeritud rünnakute asemel tegelesime pallide päästmisega. Kui oma servi uuesti toimima saime ja blokk samuti tööle hakkas, tulime rongi alt edukalt välja. Tasuks mängu võit!"

Eesti naiste I-liiga pingereas on Saaremaa naised hetkel 12 mängitud mängu järel 31 punktiga 1. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles