SUUR HUVI Esimesed veerandsada ukrainlannat asuvad eesti keelt õppima

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
“MOTIVATSIOONI MEIL JAGUB,” kinnitas üks õpilastest Nataliia Maievska, kes kodumaal töötas inglise ja saksa keele õpetajana. Maren Asumets (keskel) on üks kolmest õpetajast, kes ukrainlastele keelekursust andma hakkab. Kooli direktori Ly Kallase (paremal) sõnul on KTG-s välismaalastele eesti keelt õpetatud juba kümme aastat.
“MOTIVATSIOONI MEIL JAGUB,” kinnitas üks õpilastest Nataliia Maievska, kes kodumaal töötas inglise ja saksa keele õpetajana. Maren Asumets (keskel) on üks kolmest õpetajast, kes ukrainlastele keelekursust andma hakkab. Kooli direktori Ly Kallase (paremal) sõnul on KTG-s välismaalastele eesti keelt õpetatud juba kümme aastat. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Eilsest alustas Kuressaare täiskasvanute gümnaasium (KTG) Saaremaale jõudnud Ukraina sõjapõgenikele eesti keele õpetamist. Seni on end kursusele kirja pannud 25 ukrainlannat.

Esmaspäeva pärastlõuna Kuressaare täiskasvanute gümnaasiumis. Vaikse koolimaja ühte klassiruumi on kogunenud 17 ukrainlannat – paarikümneaastastest neidudest juba vanaema staatusesse jõudnud naisteni. Algamas on infotund Saaremaal elavatele sõjapõgenikele, kes soovivad eesti keelt õppida.

60-tunnine kursus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles