HAPU SEIS ⟩ Vallavalitsusel ja Merkol kisub kesklinna üle kohtuvaidluseks

Copy
SANT SEIS: Oktoobri keskel kaevasid eksperdid lahti tänavakivid Lossi tänaval vallavalitsuse maja ees. Neid jälgivad Merko alltöövõtjana tegutsenud Klotoidi juhatuse liige Madis Lepp, vallavalitsus ehitus- ja planeeringuosakonna juht Rein Kallas ja toonane vallavanem Mikk Tuisk.
SANT SEIS: Oktoobri keskel kaevasid eksperdid lahti tänavakivid Lossi tänaval vallavalitsuse maja ees. Neid jälgivad Merko alltöövõtjana tegutsenud Klotoidi juhatuse liige Madis Lepp, vallavalitsus ehitus- ja planeeringuosakonna juht Rein Kallas ja toonane vallavanem Mikk Tuisk. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kesklinna äpardunud tänavasillutise üle käiv vaidlus jõuab suure tõenäosusega kohtusse, sest osapooled on põhimõttelistes küsimustes erinevatel seisukohtadel.

“Eksperdid toimetavad tehniliste küsimustega, juristid lepingutega. Ja siis on otsustamise koht, kas minnakse kohtusse, lepitakse kokku või mingi kolmas variant,” ütles Saarte Häälele kesklinna rekonstrueerimise peaettevõtja, ehitusfirma Merko insenerehitusdivisjoni direktor Peeter Laidma.

Tema sõnul on senised ekspertiisid näidanud, et kesklinna sillutise aluskihid on valesti projekteeritud ehk seal all kusagil vahepeal peaks olema ka üks asfaldikiht. Millised on olukorra võimalikud lahendused, selgitab Laidma tänase Saarte Hääle intervjuus lk 4.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles