Londonist pärit peakokk vahetas maailmalinna melu vaikse Saaremaa elu vastu

Urmas Kiil
Copy
Elisabeth Passédat, Pilguse chef de cuisine.
Elisabeth Passédat, Pilguse chef de cuisine. Foto: Isla Mathieson / Pilguse Residents

“Saaremaa pakub võimalust töötada loodusega kooskõlas” — see mõte kuulub Pilguse Residentsi uuele peakokale Elisabeth Passédat´le, kes otsustas vahetada maailmalinna Londoni melu tagasihoidliku ja vaiksema elu vastu Saaremaal.

“Minu jaoks on elu siin nagu uus väljakutse,” põhjendas Elisabeth oma tulekut Euroopa Liidu ääremaile, ühele väikesele saarele. “Saaremaa pakub ju suisa oivalist võimalust töötada kooskõlas loodusega ja elada koos inimestega, kes loodusest hoolivad.”

Tema sõnul sai kõik tegelikult alguse juba kaks aastat tagasi, kui puhkes koroonapandeemia. “Pandeemia tekitas mulle rohkesti vaba aega ja andis võimaluse oma elu üle järele mõelda,” ütles ta. “Kahe viimase aasta jooksul olen ma otsinud midagi uut oma karjääri ja isikliku elu jaoks.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles