Pahapillis algas metsaraie keset lindude pesitsusaega

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
“MIS METSARAHU SEE ON, KUI SAED LAULAVAD?” küsib Pahapilli elanik Tarmo Tehves. Eile hommikul, kui Tarmo Tehves Pahapilli külas Eevamaa kinnistu juures ajakirjanikega kokku sai, jõudis sinna samal ajal ka metsafirma harvester.
“MIS METSARAHU SEE ON, KUI SAED LAULAVAD?” küsib Pahapilli elanik Tarmo Tehves. Eile hommikul, kui Tarmo Tehves Pahapilli külas Eevamaa kinnistu juures ajakirjanikega kokku sai, jõudis sinna samal ajal ka metsafirma harvester. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Mustjala osavalla Pahapilli küla elanik Tarmo Tehves ei mõista, miks hakkas mandri firma seal metsaraiet tegema keset lindude pesitsusaega.

“Igal pool räägitakse, et praegu peaks olema metsarahu, aga meil saed laulavad ja tuleb raielank. Mis metsarahu see on?” küsis Saarte Hääle toimetuse poole pöördunud Tarmo Tehves, kes muretseb Eevamaa metsakinnistul alanud raie pärast.

“Mis saab lindudest – praegu on ju ometi pesitsemisaeg – ja loomapoegadest? Kas neil, kes metsa maha võtavad, pole häbi ega südametunnistust?”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles