Saarlasest peakokk Michelini tunnustustest „Olen seda väärt!“

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Martin Meikas Eesti esimeste MICHELINi restoranide väljakuulutamisel.
Martin Meikas Eesti esimeste MICHELINi restoranide väljakuulutamisel. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Eesti on Balti regioonis esimene Michelini restoranigiidiga riik - Michelini tärni said 180° by Matthias Diether ning NOA Chef's Hall. Ära märgiti veel mitmed restoranid, millest kahe peakokaks saarlased.

Viit restorani autasustati nt Bib Gourmandiga nende hea hinna ja kvaliteedi suhte eest: selle tunnustuse pälvisid Härg, Fellin, Lore Bistroo, Mantel ja Korsten ning NOA. Viimase peakokaks on Saaremaalt pärit staažikas kokk Martin Meikas.

20-aastane võistlus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles