KÜLAVAHELOOD Kärla elanikud peavad oma kodukandist lugu

Aare Laine
Copy
KÄRLA KOGUKONNA ÜLE UHKE TEENUSKESKUSE JUHT Triin Aksalu teatas, et Saaremaa valla piirkondadest (v. a Kuressaare linn) oli Kärla vastajate arvu poolest kõige enam esindatud, tervelt 61 vastajaga. Elanike arvu ja vastajate arvu arvestades jäi Kärla piirkond 3ndaks.
KÄRLA KOGUKONNA ÜLE UHKE TEENUSKESKUSE JUHT Triin Aksalu teatas, et Saaremaa valla piirkondadest (v. a Kuressaare linn) oli Kärla vastajate arvu poolest kõige enam esindatud, tervelt 61 vastajaga. Elanike arvu ja vastajate arvu arvestades jäi Kärla piirkond 3ndaks. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Igasügisesel Maal elamise päeval on saatejuht Aare Laine mikrofoni avanud mitmel pool Saare- ja Muhumaal. Tänavu tegi ta seda Kärlal.

Rahvamaja ja laululava vahelisel platsil sai ta kõigepealt kokku Ülo Kannistoga, mehega, kes aastaid korralanud üle Eestimaa kontserte 'Vaba Rahva Laul'. Küsimusele, mida tähendab linnades suurkontserte korraldava mehe jaoks maal elamine, vastas Kannisto, et linnades ollakse, maal elatakse.

"Minu perel on siin Kooli tänaval oma kodu. Olen maaeluga nii harjunud, et minust ei saa enam kunagi korteriinimest, isegi mitte Kärlal, rääkimata linnast. Maal on lahe elada," võttis Kannisto maal elamise enda jaoks kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles