ÜTLE SÕNA SEKKA Kas olete huvitatud neuroloogia suunitusega füsioteraapia teenusest Saaremaal?

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Eestis tabab insult igal aastal umbes 4500 inimest
Eestis tabab insult igal aastal umbes 4500 inimest Foto: Shutterstock

Suve algul Saaremaale kolida ja siin erapraksist avada plaaniv Sigrid Valdek uurib sotsiaalmeedias saarlastelt, kas rahvas oleks huvitatud neuroloogia suunitusega füsioteraapia teenusest nende kodusaarel.

"Tegin valmis väikese küsitluse, mille eesmärk on välja selgitada neuroloogiliste haigete füsioteraapia vajalikkus Saaremaal/Muhus, et saada endale väike ülevaade," märgib Sigrid, jagades linki ankeedile, kuhu ootab võimalikult palju vastajaid.

Kokku on seal 10 valikavastustega küsimust, millele vastamine võtab aega minuti. "Loodan, et leiate selle aja vastamiseks!"

Sigrid Valdek on 2022. aastal lõpetanud füsioteraapia eriala Tartu Tervishoiu kõrgkoolis, olnud praktikal erinevates kliinilistes asutustes seoses neuroloogilise rehabilitatsiooniga, töötanud Ida-Tallinna Keskhaiglas neuroloogia osakonnas ning Lääne-Tallinna Keskhaigla Sclerosis Multiplex ja neuroloogia osakonnas.

Tema tegevusvaldkonda kuuluks: erinevad neuroloogilised häired, traumajärgse neuroloogilise kahjustuse käsitlus, insuldijärgne rehabilitatsioon, vestibulaarsüsteemi häired, migreen ja peavalud, tasakaaluhäired, spastika-, ja ravimassaaž jm.

"Tööpõhiselt olen tegelenud täiskasvanutega, kuid praktikatel olen tegelenud ka neuroloogilist rehabilitatsiooni vajavate lastega."

Sigridi ankeedile saab vastata siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles