HÕRK RETSEPT Üks õige rabarberikook olgu mõnusalt hapu ja parajalt magus korraga

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
IDEAALNE PIKNIKUTOIT: Ilusad ilmad käes, nüüd võiks ühe hõrgu rabarberikoogi küpsetada ja sõbrad piknikule kutsuda, soovitab Kati.
IDEAALNE PIKNIKUTOIT: Ilusad ilmad käes, nüüd võiks ühe hõrgu rabarberikoogi küpsetada ja sõbrad piknikule kutsuda, soovitab Kati. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Et parasjagu on rabarberihooaeg kätte jõudnud ja pühapäeval ühtlasi emadepäev, siis miks mitte valmistada justnimelt rabarberikooki.

Suur küpsetamishuviline Kati Aus, kes peagi väga tõenäoliselt selle kohta ametikoolist ka paberid kätte saab, ei mõelnud pikalt, kui teemaks tuli rabarberikook.

Päris kõige tavalisemat kooki ta siiski käsile ei võtnud, tema valikuks osutus rabarberi-tosca kook. Kõlab peenelt, aga keeruline see pole, kinnitab ta. “Valisin nii, et inimesed saaksid ise ka seda järele teha,” kinnitab ta. “Et ei oleks väga keeruline.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles