Kunagisest suslavaksalist ja hilisemast õllekast sai EHTNE suvepesa

Copy
OHESSAARE TALUST PESAPUNUJATELE: Ohessaare talu perenaine Mall Kivimaa kinkis Suvepesa perenaisele Piia Järveotsale talu toodangut. Piret Ahun pakkus aga omatehtud mahedaid jooke.
OHESSAARE TALUST PESAPUNUJATELE: Ohessaare talu perenaine Mall Kivimaa kinkis Suvepesa perenaisele Piia Järveotsale talu toodangut. Piret Ahun pakkus aga omatehtud mahedaid jooke. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Juuni alguses kõlas Kuressaare lossipargis asuvas kunagises suslavaksalis, kus nõukaajal tegutses õllekas nimega Roheline Konn, muusika. Kõlisesid pokaalid EHTSA kihiseva alkoholivaba joogiga ja maitsti sama märgisega talutooteid. Peeti kõnesid ning rõõmustati, et Saaremaal on nüüdsest üks kena suvekohvik ja kingipood juures.

See ajalooline puumaja on n-ö suvekoduks enam kui sajale Saaremaa tootjale.

“Olen viimastel kuudel tegelenud Saarte koostöökogu uue arengustrateegiaga. Eelmine niisugune kava koostati aastal 2013 ja siis oli märgise EHTNE alla koondunud 28 liiget. Nüüd on võrgustikus EHTNE Saaremaa üle 160 ettevõtte. Oleme aru saanud, et koostööst on meile kõigile kasu. Üksinda punnitades ei jõuagi alati eesmärgini,” toonitas Suvepesa avamisel Saarte koostöökogu juhataja Koit Kelder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles