FC Kuressaare U21 võttis tabeli viimase vastu hilise võidu

Saarte Hääl
Copy
Rando Tarkmeel väikeste karikavõistluste finaalis 2021. aastal
Rando Tarkmeel väikeste karikavõistluste finaalis 2021. aastal Foto: Jana Pipar/jalgpall.ee

Esiliiga B-s vormistas FC Kuressaare U21 võõrsil tabeli viimase Pärnu Jalgpalliklubi vastu 4:2 võidu alles mängu viimastel minutitel, kirjutab fckuressaare.ee.

„Väga raske mäng,“ tunnistas peatreener Sander Viira. „Mäng pika pausi järel ning ka treeningpaus andis tunda. Tegelikult olid juba viimases trennis ohumärgid oleval. Pidime palju pingutama, füüsiliselt ei olnud me kõige paremad ja ka vaimselt polnud valmis. Alahindamine andis tunda ja siin pean meeste häälestamisel ka endale tuhka pähe raputama.“

Pärnu Rannastaadionil mängitud kohtumises asus Kure 18. minutil Joosep Kobina väravast 1:0 juhtima, kuid siis lasti võõrustajatel lüüa kaks väravat. Pärnakatel oli ka hea võimalus asuda 3:1 juhtima, kuid väravavaht Markus Kubjas päästis hullemast. Puhkama mindi siiski seisul 2:2, 41. minutil lõi Maarek Suursaar 2:2.

Teisel poolajal tuli eduseisu jõudmist oodata 90.+1. minutini, kui Sten Penzev realiseeris Rando Tarkmeele täpse söödu värava ette. Lõppskoori vormistas kaks minutit hiljem juba Tarkmeel ise.

„Eks see tulemus näitab siiski ka meeskonna tugevust. Suutsime välja vingerdada, on mida õppida ja mida paremini teha. Samas näitas mäng, et suvepuhkusel ei tohi jalgpall jääda kolmandale-neljandale kohale,“ märkis Sander Viira.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles