Šotimaalt saarde kolinud paar peab Põripõllu metsavahel vabaõhu restorani

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Käsitööpitsad
Käsitööpitsad Foto: Erakogu

Üle 20 aasta restorane pidanud Julian ja Ulna Weir kolisid kaks aastat tagasi Šotimaalt Saaremaale ning avasid seal vabaõhurestorani Pizza & Prosecco.

„Kolisime Põripõllule parema töö ja eraelu tasakaalu pärast ja meie uus kontor asubki nüüd värskes õhus metsavahel,“ tõdesid Ulna ja Julian.

Vabaõhurestorani Pizza & Prosecco loomine käis abielupaari sõnul lihtsalt. Julianile meeldib pitsa ja tema naisele jällegi prosecco ning mõlemad usuvad, et pitsa ja üks külm klaasike proseccot pakub ilmselt igaühele päikeselisel päeval naudingut. Tagasiside nii kohalikult kogukonnalt kui ka puhkajatelt on olnud uussaarlaste sõnul imeline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles