PROUA OBUSTKOPPEL Suunamudijad ja habemega naised

Copy
""proua Eespea-Obustkoppel", Saarte Hääle kaastöötaja.
""proua Eespea-Obustkoppel", Saarte Hääle kaastöötaja. Foto: www.freepik.com

Pühapäeval tõi Aino mees Rein kotitäie lesta ja Aino ei suutnud kiusatusele vastu panna, käsutas perepea rooli ja võttis aiamaal pool ämbrit värsket kartulit üles, et need koos tilliga praetud lesta kõrvale keeta.

Ma olen muide surmkindel, et perepea ise on terve Saaremaa peale ainuke, kes usub, et Aino teda tõsimeeli perekonna peaks peab. Aga jah, igatahes läks nii, et Aino ooperipäevadeks tehtud uhke maniküür sai kartulit võttes kannatada ja ta kutsus mind seda tuunima, sest teadagi on ees ju veel merepäevad. Kuidagi läks meil jutuks, et Kirsti oli kangesti õhinas merepäevadele tulevast mudijast. Kirsti on Pille tütar ja küünetehnik ning Pille on meie ühine sõbranje.

Aino tegi ennast veel lolliks, sest tal polnud aimugi et neid mudijaid on tänapäeval mitut sorti ja see, kes nüüd Saaremaale tuleb, pole see Epp, kes teadagi mida mudima õpetab, vaid hoopis Birgit (tegelikult Brigitte – toim), kes mudivat hoopis suunda. Suunda! Et küünelakk tahab vahepeal taheneda, lasi Aino Reinul sahvrist meile “sõstrakest” tuua ja klaasidesse valada ning siis me võtsime Ainoga selle teema kohe põhjalikumalt ette. Vaatasime netist selle Birgiti pilte ja arutasime, kuidas ta küll seda suunda mudib ja mida imet ta küll meite merepäevadel teeb?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles