SAARLANE Temperamentne uudisteankur Liisa Aadussoo, kel on alati kiire

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
HINGELT IKKA SAAREPIIGA: Liisa on küll enamiku oma senisest elust elanud Tallinnas, kuid lapsepõlve siin veetnud ning peab Saaremaad ikka oma koduks. Seda enam, et ta isa ja sugulased elavad endiselt siin.
HINGELT IKKA SAAREPIIGA: Liisa on küll enamiku oma senisest elust elanud Tallinnas, kuid lapsepõlve siin veetnud ning peab Saaremaad ikka oma koduks. Seda enam, et ta isa ja sugulased elavad endiselt siin. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

TV3 “Seitsmeste uudiste” sõstrasilmne ankur Liisa Aadussoo on Kuressaarest pärit ning selle üle uhke. Kuigi viieaastaselt pealinna elama asunud ja üldse elu jooksul 27 korda kolinud, peab ta Saaremaad endiselt oma koduks ning üritab siia tulla nii tihti, kui tiheda graafiku kõrvalt võimalik.

Liisa elu algas Kuressaare haiglas, kus ta ühel kevadisel päeval 31 aastat tagasi ilmavalgust nägi. Esimesed eluaastad möödusid tal Kuressaares Tehnika tänaval. Sellest ajast ta ise palju ei mäleta.

Näiteks oli ta kuni 28. eluaastani kindel, et käis omal ajal Ristiku lasteaias, samas, kus ta nooremad õde ja vend, kuid siis selgus, et tema lapsepõlveseiklustemaa oli hoopis Pargi lasteaed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles