SENTA OBUSTKOPPEL Sangata kohver

proua Eespea-Obustkoppel
Copy
""proua Eespea-Obustkoppel", Saarte Hääle kaastöötaja.
""proua Eespea-Obustkoppel", Saarte Hääle kaastöötaja. Foto: www.freepik.com

Me käisime oma naisteväega möödunud nädalal Maimul abiks elamist ümber korraldamas, sest ta tütrepoeg tuleb sügisest ametikooli õppima ja poisile oli vaja tuba vabaks teha. Maimul ja Viktoril on ruumi lahedalt – kaks korrust ja viis tuba, aga eks aastate jooksul on igasugu nasvärki kogunenud ja kuna nad peale laste välja kolimist teist korrust sisuliselt ei kasutagi, on ülakorrusest paras kolikamber saanud.

Ühte koridorinurka pani Maimu pidulikult vana kardina maha ja teatas, et sinna läheb kõik see mudru, mis kuulub kas äraviskamisele või siis veab Viktor korralikumad asjad pärast garaaži ja lähevad kevadisel garaažimüügil realiseerimisele. Peale paari tundi rassimist, tolmutamist, küürimist ja õhutamist oligi ühest toast saanud kena poissmehekamber.

Seevastu teises toas jäi nüüd ruumi hädavaevu ümberpööramiseks, selle ristis meie ponnistusi takseerima tulnud Viktor purunenud lootuste neitsikambriks. Ta jõudis veel midagi ironiseerida ühendatud anumate teemal, enne kui Maimu ta jalust ära alla kupatas ja resoluutselt keelas oma jalga üles tõsta, enne kui talle vastav korraldus antud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles