PAAP USPENSKI Illiku laiu arengut ja tegevust takistatakse bürokraatiaga

Copy
TÜLIÕUN: Illiku resto Köht tekitab peavalu nii vallavalitsuse ametnikele kui ka Illiku arendajatele.
TÜLIÕUN: Illiku resto Köht tekitab peavalu nii vallavalitsuse ametnikele kui ka Illiku arendajatele. Foto: Karl Jakob Toplaan

“Saaremaa vallavalitsuse väited on meie jaoks üllatavad ning vastuolus varasemate aruteludega,” kirjutab Perekond Piidivabrik MTÜ juhatuse liige Paap Uspenski.

Oleme vallavalitsusele avaldanud soovi uue detailplaneeringu (DP) koostamiseks, täitnud ettekirjutuse nõudeid ning teinud viimaste aastate jooksul märkimisväärseid investeeringuid sadama parendamiseks. Meedias abivallavanema väljendatud seisukohad on vastupidised MTÜ ja vallavalitsuse aruteludele.

Ainuüksi viimase aasta jooksul on Orissaare jahisadama arendamisse investeeritud üle 80 000 euro. 2022. aasta sügisest kuni tänaseni on muu hulgas täielikult renoveeritud sadama slipp, süvendatud akvatooriumi, soetatud sadamale reostustõrjevahendid, suurendatud elektritarbimise võimekust, loodud sadama veebileht, ehitatud inva-juurdepääsuga kalapüügikoht, renoveeritud sadama puidust kaldaääred ning loodud juurde üle kümne uue paadikoha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles