Gert Kaldmäe liitus Reinar Alliku korvpallikooli meeskonnaga

Saarte Hääl
Copy
Gert Kaldmäe
Gert Kaldmäe Foto: Hendrik Osula / Eesti Korvpalliliit

Viimased kaks hooaega Eesti-Läti ühisliigas BC Tarvase korvpallimeeskonda esindanud 195 cm pikkune ääremängija Gert Kaldmäe jätkab karjääri Esiliigas Reinar Alliku korvpallikooliga, kirjutab saaremaasport.ee

„See oli minu kindel valik ja mujale minna ei planeerinudki, sest elu ja töö on Rakveres,“ rääkis kompromissitu võitlejana tuntud Gert Kaldmäe, kelle hinnangul ei ole see karjääris samm tagasi, sest meeskonnal on kindel plaan Esiliiga võita ja kõrgemasse seltskonda naasta.

Rakvere Tarvasega liitus Gert Kaldmäe 2021. aastal ja mehe enda hinnangul pani ta kahe kõrgliiga hooajaga oma mängus kõvasti juurde. „Esimene aasta oli covidi pärast raskem ja keerulisem, kuid viimane hooaeg olin kevadel juba päris heal tasemel, kuigi meeskonnal väga hästi ei läinud,“ lausus ta.

Samas loodab Kaldmäe oma mängus veel juurde panna ja seepärast keskendub ta palju ka individuaaltreeningutele. „Eks neid peamisi elemente – viset ja pallikäsitlust peab paremaks saama,“ märkis mängumees.

Reinar Alliku korvpallikooli meeskonnas tuleb Gert Kaldmäel hakata täitma liidrirolli. „Meil on kolm vanemat meest, ülejäänud on nooremad. Eks me peame hakkama tassima, aga olen väljakusteks valmis,“ rääkis Kaldmäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles