MAAILM Põmm! Darwini auhind nagu taevast sülle sadanud!

Copy
SOOMUSE ASEMEL LÄPAKAS: Ukraina sõdur irvitab venelaste üle ja märgib, et vatnikutele teadmiseks tuleks Apple’i arvutitele lisada hoiatus, et need ei ole sobilikud asendamaks kuulivesti kevlarplaati.
SOOMUSE ASEMEL LÄPAKAS: Ukraina sõdur irvitab venelaste üle ja märgib, et vatnikutele teadmiseks tuleks Apple’i arvutitele lisada hoiatus, et need ei ole sobilikud asendamaks kuulivesti kevlarplaati. Foto: Kaader videost

Põmm! Darwini auhind nagu taevast sülle sadanud! Juba 1985. aastast tunnustab üha laienev ring entusiaste Darwini auhinnaga neid, kes kaitsevad meie genofondi, ohverdades oma elu või vähemalt paljunemisvõime.

Evolutsiooniteooria looja nime kandev auhind omistatakse üldjuhul postuumselt ja sellega mälestatakse neid isikuid, kes oma eluküünla ise kustutavad erakordselt idiootsel viisil, parandades sellega inimeste kui liigi pikaajalise ellujäämise võimalusi.

Kuid on ka neid Darwini auhinna laureaate, kes otsustavad steriliseerimise kasuks ja saavad selle kahtlase väärtusega auhinnaga hoobelda veel meie hulgas viibides, kuid sellisel juhul peab olema garanteeritud, et nad oma tegevusega isiklikule reproduktsioonivõimele tõepoolest rasvase joone alla tõmmanud ja geneetilise ahela katkestanud on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles