VIDEO Kaktuse tervisele turgutamise tee kujuneb arvatust okkalisemaks

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
SÕIDAME KOJU: Saaremaa loomakliiniku juhataja Lea Hioväin (vasakul) ja Kaktuse omanik Pilvi Karu panevad kiisu reisuks valmis.
SÕIDAME KOJU: Saaremaa loomakliiniku juhataja Lea Hioväin (vasakul) ja Kaktuse omanik Pilvi Karu panevad kiisu reisuks valmis. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Nädalapäevad tagasi pealinna kliinikust kodusele ravile pääsenud staarkass Kaktus pidi sel nädalal taas kohalikus loomakliinikus tilguti all olema, sest vereanalüüsi tulemused olid murettekitavad.

“Ta sööb, liigub, võtab rohtu, käib asjal ja minu silma järgi tundub, et on täiesti jonksus,” ütles Kaktuse omanik Pilvi Karu. “Välisel vaatlusel pole midagi sellist, mis näitaks, et loom on vaevas. Ta läheb ukse juurde, tahab õue. Aga kui nüüd jälle proovid tehti, siis selgus, et näidud on väga kehvad,” lisas ta.

Hetkel on kassil tugev diabeet, mis mõjutab ka teisi tervisenäite. Tohtrid ütlevad, et mis iganes Kaktusega ka ei juhtunud, selle ravi võtab aega nädalaid. Aga õnneks seda muret, et ta üldse välja ei vea, siiski pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles