Merje Klopets Iga tehtud valik on toonud ellu midagi head

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
TUTTAV KOHT: aastaid tagasi töötas Merje lossihoovi vibutiirus.
TUTTAV KOHT: aastaid tagasi töötas Merje lossihoovi vibutiirus. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Aasta tagasi klaveriõpinguid alustanud Merje Klopets mõtleb neljakümnenda eluaasta lävel, kelleks ta tegelikult tahab saada ja millises suunas võiks ennast edasi arendada.

Minu esimesed kokkupuuted Merjega jäävad ligemale paarikümne aasta taha, mil ta suvereporterina tollasesse maakonnalehte Meie Maa mõnusat särtsu ja energiat tõi. Tegelikult oli Merje esimene trükiproov juba aastal 2000. “Sealt jäi sisse see tunne, et tahaks täiega ajalehes kirjutada,” tunnistab ta. “Suvel 2005 lasimegi teiste noortega toimetuse rahval järjest suvepuhkusi võtta ja kirjutasime hoolega lugusid. Kuidagi väga helgena on see aeg meeles – alates sellest, kuidas me lugudeks teemasid püüdsime leida, kuni mõnusa ootusärevuseni, kas kõik lood ilusasti küljendusajaks valmivad,” meenutab Merje.

Verinoore reporterina sai ta 2007. aasta augustis intervjueerida ka president Toomas Hendrik Ilvest. “Võtsin seda väga tõsiselt, valmistasin küsimusi hoolega ette ja arutasin mitme nutika sõbragagi, et mida nemad teada tahaksid. Sõitsime Kadriorgu kohale ja toonase Hiiu Lehe peatoimetaja Harda Roosnaga saime kordamööda küsimusi esitada,” meenutab Merje.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles