ROLAND MERE Kuidas on seotud konnade kudemine ja ajutine Eesti Vabariik. Ei olegi!

Roland Mere
, saarlane
Copy
12. oktoobril Kuressaares Thule kinos peetud Saare Wind Energy meretuulepargi keskkonnamõju hindamise avalikul arutelul jäi kõlama saarlaste usaldamatus hindamisdokumendis esitatud materjalide suhtes.
12. oktoobril Kuressaares Thule kinos peetud Saare Wind Energy meretuulepargi keskkonnamõju hindamise avalikul arutelul jäi kõlama saarlaste usaldamatus hindamisdokumendis esitatud materjalide suhtes. Foto: Maanus Masing

"Kuidas te mõtleksite inimesest, kes siis, kui ettevõtte koosolekul arutatakse kopsuviiruse levikut, teatab, et alanud konnade kudemisaeg? Paraku nii on juhtunud nii Saaremaa valla volikogus kui ka komisjonide istungitel," kirjutab saarlane, EKRE-st lahkumist kaaluv Roland Mere.

Näiteks planeeringu- ja keskkonnakomisjoni koosolekul augustis 2023 teatas Saaremaa vallavolinik Kristjan Moora, et ehituslubade väljastamisel peaks vald kontrollima omaniku usulist tausta.

"Parem vaikida ja näida rumalana, kui avada suu ja hajutada kahtlused lõplikult," on öelnud selliste inimeste kohta kirjanik Mark Twain.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles