KÜLAVAHELOOD Orvali keskus Orissaares - hea näide kogukonna võimekusest

Aare Laine
Copy
PIDULIK HETK Kogukonnamaja avatseremoonial lõikavad lindi läbi teenuskeskuse juhataja Krista Riik, vallavanem Madis Kallas, maja,rajamise initsiaator Silvi Teesalu ja regionaalminister Madis Kallas.
PIDULIK HETK Kogukonnamaja avatseremoonial lõikavad lindi läbi teenuskeskuse juhataja Krista Riik, vallavanem Madis Kallas, maja,rajamise initsiaator Silvi Teesalu ja regionaalminister Madis Kallas. Foto: Karl Jakob Toplaan

Oktoobrikuu viimasel laupäeval Orissaares avatud kogukonnamaja, Orvali keskus, on kujukaks näiteks, mida üks kogukond eesmärgi nimel, hea tahte ja oskusliku tegevuse korral on võimeline saavutama.

Orissaare vanast haiglast on pärast uuenduskuuri läbimist saanud igati nüüdisaegne hoone, mille teisel korrusel saavad orissaarlased ja üldse, selle piirkonna inimesed õpitubades uusi oskusi omandada, harrastustega ja hobidega tegeleda ja mida kõike veel.

Enne pidulikku avatseremooniat kohtusid kogukonna liikmed regionaalministri Madis Kallasega. Arutelu teemadeks olid nii kohalikud probleemid kui ka kogu riigis toimuv, maaelu tervikuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles