MAAILM Veider vaidlus kõigi aegade suurima jackpotʼi ümber

Urmas Kiil
Copy
ÕNNESEEN: Ameeriklasele Edwin Castrole naeratas õnn. Aasta tagasi võitis ta loteriiga üle 2 miljardi dollari. Ta otsustas kohe välja võtta 628 miljonit ega soostunud järkjärguliste maksetega, mis oleksid kestnud pea 30 aastat. Raha on ta kohe ka kulutama  hakanud. Pildil on maja Los Angelesis, mille Castro soetas 47 miljoni dollari eest.
ÕNNESEEN: Ameeriklasele Edwin Castrole naeratas õnn. Aasta tagasi võitis ta loteriiga üle 2 miljardi dollari. Ta otsustas kohe välja võtta 628 miljonit ega soostunud järkjärguliste maksetega, mis oleksid kestnud pea 30 aastat. Raha on ta kohe ka kulutama hakanud. Pildil on maja Los Angelesis, mille Castro soetas 47 miljoni dollari eest. Foto: Kuvatõmmis / nypost.com

Ingliskeelses kõmuajakirjanduses on sel aastal üks põnevamaid teemasid olnud lugu, kuidas ajaloo suurima jackpot’i omanikku tahetakse ilma jätta 2 miljardist dollarist.

31-aastast ameeriklast Edwin Castrot võib vist pidada maailma üheks õnnelikumaks inimeseks: aasta tagasi, 2022. aasta sügisel vedas mehel suisa erakordselt, kui ta võitis Powerball´i loteriiga rekordilise jack-pot’i – enam kui 2 miljardit dollarit!

Üsna pea kerkisid aga tema triumfi kohale tumedad pilved. Nimelt teatas keegi José Rivera, et tegelikult oli võidupileti, mis temalt seejärel varastati, ostnud hoopis tema. Rivera andis Castro kohtusse. Kõmulehed kirjutavad, et suisa absurdsena tunduv kohtuprotsess, mille käigus on pooled oma ütlusi ja tunnistusi muutnud vaat et igal nädalal, kestab juba peaaegu aasta ja selle lõppu pole näha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles