Esita oma jõulupuu kaunima jõulupuu konkursile (1)

Saarte Hääl
Copy
JÕULUPUU AASTAL 2002. Esimest korda raekoja ees.
JÕULUPUU AASTAL 2002. Esimest korda raekoja ees. Foto: Irina Mägi

Täna, 1. detsembril algas üle-eestiline kaunima jõulupuu konkurss, millele laekunud töödest valitakse kolme kategooria võitjad: „Aasta jõulupuu“, „Kõige erilisem jõulupuu“ ja „Rahva lemmik“. Võitjad pälvivad Eesti juhtiva ehitusmaterjalide ja aiakaupade kaupluse Bauhofi preemia.

Ehteis ja särav jõulupuu loob pimedatesse detsembrikuu õhtutesse helgust. Kui varem toodi jõulupuu tuppa vahetult enne jõulupühi, siis aasta-aastalt otsivad inimesed jõulutunnet varem. Bauhofi möödunud aasta müügistatistika näitab, et inimeste huvi jõulupuude vastu hakkab kasvama novembris ning suuremad jõulufännid viivad jõulupuu koju esimese advendi nädalavahetusel.

„Selleks, et tunnustada Eesti elanike kauneid jõulupuid, kutsume sel aastal esitama oma ehitud puusid kaunima jõulupuu konkursile,“ sõnas Bauhofi müügi- ja turundusjuht Marge Kikas. „Igas kodus on jõulupuu erinev ja omanäoline, tuues hinge rahu ja olles lahutamatuks osaks pühade võlust. Algatatud konkursiga tahame seda tunnet veelgi kasvatada ja premeerida võluvamaid uhke tiitli ja auhindadega.“

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles