E-tervise strateegiajuhina alustab Jaanika Merilo

Copy
Jaanika Merilo.
Jaanika Merilo. Foto: Madis Veltman

Sotsiaalministeeriumi e-tervise strateegiajuhi ametisse astus 1. jaanuaril Jaanika Merilo, kes 2006. aastal töötas toona ilmuma hakanud Oma Saare, praeguse Saarte Hääle uudistejuhina.

"Eesti e-tervis on maailmas tuntud edulugu, meie süsteemidega käiakse pidevalt tutvumas kõikjalt, sealhulgas riikidest, mis on ise digitaalselt väga arenenud. Oleme eeskujuks ja tahame seda jätkuvalt olla, mistõttu peame praegusel digitaalselt murrangulisel ajal olema väga ettenägelikud ja konstruktiivsed. Jaanika on e-tervise arenguid näinud nii Eestis kui Ukrainas ning viimase aasta jooksul just tervise andmete arengute läbirääkimistel Eesti eest seisnud. Tema pühendumus ja motivatsioon annavad julguse uskuda, et ühised prioriteedid saavad kokku lepitud ja hoo sisse," ütles sotsiaalministeeriumi innovatsiooniala asekantsler Nele Labi.

Jaanika Merilol on pikaaegne kogemus e-tervise, tehnoloogia ja investeerimise valdkonnas. Varem sotsiaalministeeriumis innovatsiooninõunikuna töötanud Merilo on ühtlasi ka Ukraina digiministri nõunik ning omandanud magistrikraadi just e-tervise juhtimise erialal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles