PROUA OBUSTKOPPEL Poodud Putin ehk Soolake sisse oma seapraad ja hapukapsad!

proua Eespea-Obustkoppel
Copy
""proua Eespea-Obustkoppel", Saarte Hääle kaastöötaja.
""proua Eespea-Obustkoppel", Saarte Hääle kaastöötaja. Foto: www.freepik.com

Nagu ma juba kirjutasin, võtsin enne pühi konservatiivse hoiaku ja otsustasin kaela kangeks ajada ning mitte sõita mandrile laste juurde jõule ja aastavahetust tähistama.

Ehk tegelikult titekarja, et need saaks, sabad seljas, ringi leekida mööda pidusid ja pitsballe. Kuigi päris tittesid meil hetkel polegi, istumist ja passimist vajavad järeltulevad põlved ikka, ehkki tänapäeva lapsed ju pahandust ei tee enam, nad on ninapidi ekraanide külge liimitud ja püsivad seal, kuhu sa nad tõstad, kuni aku vastu peab. Kui see tühjaks saab, siis lähevad nad koguni vabatahtlikult rihma otsa, sest mis see juhe muud on.

Niisiis ei mingit titekarjatamist seekord. Ei mingit vaaritamist ega muretsemist, kas kaasapakitud süldikausid seal bussi kõhus mõnele kuumale torule liiga lähedale ei saanud, nii et Tallinna jõudes kõik ujub ja kleepub. See pole paljalt teoreetiline hirm, siin räägib kogemus. Mul peaks olema seda piinlik tunnistada, aga üle hulga aja – vististi koguni kadund Väuduri (pr Obustkoppeli varalahkunud abikaasa – toim) ajal viimati – oli mul tõeline jõulutunne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles