![ÄRA LIIMIKS LASE: Mai Suurpere rõhutab leivasupi valmistamise juures, et liigne keetmine ja kuumalt sauseguriga mikserdamine muudab leivasupi kergelt liimiks. Mida vähem, seda parem!](http://f8.pmo.ee/f5eB8B0HwoZPdjeAcZzaa-f6_RU=/1442x0/filters:focal(27x282:3972x2344):format(webp)/nginx/o/2024/01/26/15851238t1h0530.jpg)
Mai Suurpere on saarlastele tuttav kui Mamsel Mai, kes omal ajal samanimelises kohvikus imemaitsvaid pirukaid pakkus. Möödunud aastal oli Mai võidukas hoidiste konkursil, noppides kaks laureaaditiitlit. Täna teeb Mai leivasuppi, sest miks mitte.
Mai Suurpere on saarlastele tuttav kui Mamsel Mai, kes omal ajal samanimelises kohvikus imemaitsvaid pirukaid pakkus. Möödunud aastal oli Mai võidukas hoidiste konkursil, noppides kaks laureaaditiitlit. Täna teeb Mai leivasuppi, sest miks mitte.
“Ma võin leivasuppi teha küll!” vastab Mai rõõmsalt, kui temaga ühendust võtan. Mai peab lõbusat pensionipõlve, nagu ta ise ütleb, praegu Käeslas, kus on tema maakodu. Aeg-ajalt käib ta siiski ka Kuressaares, kus ka leivasupp, üks unustatud või populaarsuse kaotanud, ent lihtne ja soodsa hinnaga magustoit täna valmima hakkab.