Saarlased paistsid üle-eestilisel õpilasfirmade laadal silma

Copy
Pildil ÕF ID noored koos juhendajate Maila Juns-Veldre ja Anzelika Tolliga
Pildil ÕF ID noored koos juhendajate Maila Juns-Veldre ja Anzelika Tolliga Foto: Jane Mägi

Nädalavahetusel Tallinnas korraldatud üle-eestilisel õpilasfirmade laadal sai ametikooli õpilasfirma ID auhinna silmapaistvaima müügiboksi eest.

"Meie boksi kujundus näitas ikoonidega seda, mida me teeme ja milleks me võimelised oleme," rääkis Kuressaare ametikooli kujundaja eriala kolmanda kursuse õpilane Piret Pärn. Koos temaga kuuluvad ÕF ID koosseisu Ragnar Kuurmaa, Marta Marie Kupits, Anett Aavik, Adda-Marie Tedremäe ja Adele Markova.

Ametikooli disaini õppesuuna juhtõpetaja Maila Juns-Veldre rääkis, et õppijate edu taga on suur huvi eriala ja õpilasfirma tegemise vastu.

"Nad teavad, mis erialavaldkonnas toimub ja neil on nii silmaring kui ka teadmised jätkusuutlikkusest," nentis Juns-Veldre.

Juns-Veldre sõnul on noored oma õpilasfirma tellimustöid teinud Disainimajakas ka õhtuti ja öösiti.

Õpilasfirma ID osutuks valituks ka Interregi projekti Central Baltic Young Entrepreneurs, kus Eesti, Läti ja Soome noored saavad erinevate tegevuste käigus oma ettevõtlusoskuseid arendada. Projekti juhib Junior Achievement.

Kokku anti Junior Achievement Eesti poolt Rocca al Mare ja Kristiine kaubakeskustes korraldatud laadal välja seitse auhinda. Osales 300 õpilas- või minifirmat. Tegu oli osavõtjate rekordiga, osalejaid oli ka välisriikidest.

Loe pikemalt Kuressaare ametikooli kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles