Incapiga liitus strateegilise kommunikatsiooni ja investorsuhete juht

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Helena Maripuu
Helena Maripuu Foto: Maris Treufeldt

Rahvusvahelise elektroonikatootmisettevõtte Incap peakontori meeskonnaga liitus 1. aprillist kommunikatsiooniekspert Helena Maripuu. Pikaajalise kogemusega kommunikatsiooni- ja turundusvaldkonna spetsialist asub juhtima kogu rahvusvahelise grupi kommunikatsiooni ja investorsuhete protsesse.

Strateegilise juhi rollis on Helena Maripuu põhiülesanneteks Incapi kontserni tervikliku kommunikatsiooni- ja investorsuhete strateegia väljatöötamine ja elluviimine koostöös meeskondadega ettevõtte eri üksustes. Samuti panustab Maripuu Incapi kestlikkuse programmi arendamisesse ning koordineerib sellega seotud aruandluse protsesse, et tagada läbipaistvus ja vastavus valdkonna standarditele. „Helena aastatepikkused kogemused elektroonikasektoris Incapi konsultandi rollis ning tema süstemaatiline lähenemine protsesside ülesehitamisele ja tööshoidmisele aitavad meil Incapis jõuda järgmisele tasemele suhtluses meie erinevate sihtrühmadega - nii investorite, aktsionäride, klientide, partnerite, tarnijate, kohalike kogukondade kui ka meie ettevõtte töötajatega,” sõnas Incapi president Otto Pukk.

Maripuul on laialdased kogemused kommunikatsiooni ja turunduse alal erinevates tööstusharudes, sealjuures eeskätt elektroonikatööstuses, tehnoloogia- ja energiasektoris. Viimase seitsme aasta jooksul kommunikatsiooniagentuuris töötanud ja Incapi konsulteerinud Maripuul on olnud oluline roll kogu kontserni maine väljatöötamisel ja kujundamisel nii olemasolevatele äriüksustele kui ka alates 2020. aastast Incapi omandatud uutele üksustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles