Saaremaa, Muhu, Ruhnu maitsete aasta saab avapaugu piknikuga Väinatammil

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Väinatamm
Väinatamm Foto: AdobeStock

Väinatammil on sümboolne ja tähtis saari ühendav koht. 

Sild/tamm on ju kui sümbol, mis ühendab ja toob kokku erinevaid pooli: kaldaid, inimesi, traditsioone ja kombeid, arvamusi, hoiakuid, aga ka minevikku ja tulevikku. Seega on Väinatamm kolme saare ühise märgilise aasta – saareliste maitsete aasta – alustamiseks just suurepärane ja kaunis koht.

Avaüritus saab teoks reedel, 17. mail, kogunemine tammile algab 16.00 Väinatammi Muhu poolses osas, kuhu on valmis sätitud lauad ja toolid.

Kõigil huvilistel ja külalistel on võimalus osa saada: omapärasest Saaremaa, Muhu, Ruhnu maitsete aasta avamisest, lihtsatest saare maitsetest, mis pärit saarte küladest ja inimestelt, pillimängust ja tantsust, võimalusest ka ise tantsu keerutada ning mõnusast koosolemisest.

Korraldajad kutsuvad ka osalema tulijaid ise panustama:

Nii palutakse võtta kaasa oma lemmikmaitsed ja paku neid ka lauanaabritele, korraldajate poolt on taldrik, kruus soovitatakse ise kaasa võtta (ja ikka päris, mitte ühekordne).

Kohapeal pakutakse mahlajooki, kes soovib midagi sooja, saab ise termosega kaasa võtta.

Mõeldud on ka ilma peale, kui sajab vihma või on liiga vali tuul - korraldajatel on ka varuplaan, millest teavitatakse e-maili teel ja sotsiaalmeedias.

Kõigil, palutakse ennast osalema kirja panna https://forms.gle/8XGV3kniKPE6FbJr6.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles