MAIRE FORSEL Kui jalad ei tööta, ärgu töötagu ka pea?

Maire Forsel
Copy
Maire Forsel
Maire Forsel Foto: reform.ee

"Mulle ei meeldi selline lapsehoiuriik, kus mulle ei anta õigust ise oma tervislikku seisukorda hinnata ja vastavalt sellele tööelus panustamise otsuseid teha. Ja mulle ei meeldi, et tööandjal keelatakse mulle palka maksta haiguslehel olemise kahel esimesel kuul. Mitmendas sajandis me elame?" kirjutab ettevõtja Maire Forsel.

Aastal 2017 avastati mul kuri haigus, mille tõttu pidin käima poole aasta jooksul kuus korda keemiaravis ning sinna otsa veel 1,5 kuud kiiritusravi, mille ajal olin sunnitud haiglas olema.

Kuna mul tol ajal oli veel oma käsitööettevõte, siis oli selge, et tuleb võtta haigusleht, sest pealinna ju sellist tööd kaasa võtta ei saa. Suur oli tookord minu pettumus, kui avastasin, et olen sunnitud haiguslehe võtma kõigist ametitest, mis mul tookord olid, kuigi samal ajal mind vastutusest ja ka sellega seotud tööst keegi vabastada ei saanud.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles