JUBA JÄRGMINE NÄDAL Rally Estonial tulevad starti ka Ott Tänak ja Martin Järveoja

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Ott Tänak Sardiinia ralli poodiumil.
Ott Tänak Sardiinia ralli poodiumil. Foto: Bastien Baudin / Hyundai Motorsport GmbH / Austral

Täna, 25.juunil avalikustati tänavuse Delfi Rally Estonia registreerunute nimekiri. Autoralli Euroopa meistrivõistluste hooaja neljandale etapile on end kirja pannud 51 ekipaaži ning võistlejaid on Lõuna-Eesti teedele tulemas kokku 23 riigist.

Võistlejate registreerimine 5.- 6. juulini toimuvale Terminal autoralli Eesti meistrivõistlustele, Estonian Junior Challenge neljandale etapile ja Delfi Rally Estonia karikavõistlusele (Trophy) lõpeb täna. On juba teada, et Delfi Rally Estonia karikavõistluse raames on starti tulemas ka Ott Tänak ja Martin Järveoja.

Delfi Rally Estonia direktor Urmo Aava: „Väga hea meel on tõdeda, et Delfi Rally Estoniale on registreerunud lausa 51 võistluspaari, mille hulgas üle kahekümne Rally2 auto. Kui panime tänavuse Delfi Rally Estonia plaane algselt paika siis üks soovidest oli, et Eesti poole pealt oleks tugev stardinimekiri, kus igas klassis võidu eest tugevalt heitlemas ka eestlased ja see soov on nüüd täitunud. See peaks motiveerima ka Eesti rallifänne, et tulla rajaäärde kaasa elama, võtta lipud kaasa ja nii omadele jõudu juurde anda. See viimane 0,1 sekundit võib just sealt tulla nii, et fännide panust ei saa kuidagi alahinnata.“

Tagasi üles