NOORTE ÜMARLAUD "Saaremaal on palju võimalusi noortele, kes oskavad ja tahavad neid kasutada"

NOORTE ÜMARLAUA viis Saarte Hääl läbi Rannakuuri terrassil.
NOORTE ÜMARLAUA viis Saarte Hääl läbi Rannakuuri terrassil. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saarte Hääle järjekorras neljandas ümarlauas olid teemaks noored. Kuidas meie noortel läheb, millised on nende mured, rõõmud, mis praegu aktuaalne?

Ümarlauas oma mõtteid jaganud Saaremaa valla noortevolikokku kuuluvad aktiivsed noored Helis Luks ja Lenna Haandi, valla noorte heaoluspetsialist Pille-Riin Laaneväli ning muusika- ja loovterapeut Kerli Remmelgas leidsid ühiselt, et saare noortel läheb üldjoontes hästi, kuid on teemasid, millest on vaja rohkem rääkida.

Helis Luks
Helis Luks Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

HELIS LUKS on Saaremaa valla noortevolikogu endine esimees, praegune liige ja Saaremaa gümnaasiumi vilistlane, kes pälvis mullusel Hea Eeskuju konkursil "Suurima julguse" laureaadi tiitli. Sellest sügisest alustab Helis ülikoolis eesti keele ja soome-ugri keelte õpinguid. Kõrvalerialaks plaanib Helis võtta pedagoogika ja riigiteadused. Õpingute järel tahab Helis naasta Saaremaale õpetajana.

Lenna Haandi
Lenna Haandi Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

LENNA HAANDI on Saaremaa valla noortevolikogu esimees, Kuressaare Hariduse kooli 9. klassi õpilane. Möödunud aastal pälvis Lenna Haandi aasta noore tegija tiitli.

Pille-Riin Laaneväli
Pille-Riin Laaneväli Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

PILLE-RIIN LAANEVÄLI on üks kolmest Saaremaa valla noorte heaoluspetsialistist, kes ametis tänavu märtsist. Laaneväli peab oma töös kõige olulisemaks noortest lähtuvaid lahendusi.

Kerli Remmelgas
Kerli Remmelgas Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

KERLI REMMELGAS on Saaremaa toetava hariduse keskuse loovterapeut ja õpetaja, muusikaterapeut Muusika Minule OÜs ning lisaks töötab ta Kuressaare haigla pshühhiaatriaosakonnas.

Tagasi üles