TOIT Kolmekäiguline õhtusöök koduses köögis? Miks mitte!

Copy
ROA EHTEKS: Sassimaja kokk Ain Änilane sätib šnitslile praetud seened ja sibulad.
ROA EHTEKS: Sassimaja kokk Ain Änilane sätib šnitslile praetud seened ja sibulad. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Juba mitmendat aastat toimunud Saaremaa restoranide nädalal pakkusid paljud kohalikud restoranid kolmekäigulisi õhtusööke. Miks mitte korraldada kolmekäigulist söömaaega aga ka kodus, kui road on lihtsad ja mõnusad...

Üks, kes restoranide nädalal kenasid koduseid toite pakkus, oli Leisi Sassimaja. Perefirmana tegutsev Sassimaja toimetab nüüd juba teist aastat aastaringse söögikohana, mida kohalikud armastavad. Algusaegadel, alates üheksakümnendate lõpust, töötati vaid suvise restoranina.

Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl
Tagasi üles