Ott Aardami tragikomöödia Ugalas

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Aardami uus lavastus on laetud sooja huumoriga.
Ott Aardami uus lavastus on laetud sooja huumoriga. Foto: Marko Saarm

Reedel, 22. märtsil esietendub Ugalas Ott Aardami tragikoomiline autorilavastus „Toru. Krossides läbi elu“.

„See on eelkõige ühe perekonna naljakas ja traagiline lugu. Üks motokrossist läbi imbunud Eesti pere, kes käitub kohati üpris Itaalia pere moodi, eriti siis, kui neile varvastele astutakse,“ selgitas tüki autor ja lavastaja pressiteate vahendusel. „Alguses ütlevad nad rahulikult: „Ärge tehke nii.“ Aga siis ütlevad nad juba valjemini: „Hei, kuulge, lõpetage ära!“ Ja kui neid ikka kuulda ei võeta, siis astuvad nad vastu, krossisaapad jalas.“

Aardamile omase sooja huumoriga laetud algupärand kõneleb kirest, armastusest, süüst, vassimisest, andeksandmisest ja vaatab, kuidas, kus ja millal need on. „Toru. Krossides läbi elu“ etendub kevadhooajal üheksal korral ning jõuab lisaks Viljandile ka Tartusse ja Rakverre.

Ott Aardam on 2014. aastast töötanud Ugala loomingulise juhina. Jaanuaris teatas ta, et lahkub 31. augustil ametist ning soovib tegeleda rohkem mängimise, lavastamise ja kirjutamisega, mis on jäänud tahaplaanile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles