Liisi Vaht tuli põhjamaade absoluutseks meistriks

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Vaht väljateenitud auhinnaga.
Liisi Vaht väljateenitud auhinnaga. Foto: 3D-Treening

23.-24. märtsil toimusid Rootsis Stockholmis põhjamaade meistrivõistlused Brasiilia jiu-jitsus (Nordic BJJ Open).

Saarlanna Liisi Vaht (3D Treening) võitis naiste pruunide ja mustade vööde arvestuses avatud kaalu kuldmedali ja krooniti põhjamaade absoluutseks meistriks! Pruunide vööde arvestuses kuni 69 kiloste naiste seas saavutas Vaht teise koha, vahendab portaal fightsports24.ee.

“Absoluutkaalus võitsin kulla ning alistasin mõlemad vastased. Esimesed matšis sirge käelukuga, teises seljalt chickenwing kägistusega. Võistlesin kaaluklassis kuni 69 kg, kuna minu kaalus (58,5 kg – toim.) ei olnud võistlejaid, seega liikusin kaks kaaluklassi üles.”

“Võistlesin koguni kolm korda Elina Moestami vastu, kes on väga kõrgel tasemel sportlane. Suutsin teda kaks korda alistada, selle üle on mul väga hea meel. Kuni 69 kg finaalis kaotasin talle punktidega. Maailma mastaabis pole Nordic BJJ Open väga tugeva tasemega, aga alistused Moestami vastu valmistasid rõõmu. Mai lõpus toimuvad maailmameistrivõistlused. Kui leian sponsoreid, siis tahan sinna kindlasti võistlema minna”, sõnas Vaht pärast võistlusi Fightsports24.ee-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles