Uku Pokk sai eripreemia

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
UKU POKK mängis noorukest mässajat Kuressaare teatris 2019. aasta veebruaris lavale tulnud etenduses “Tasa, vaikselt sõudvad pilved...”
UKU POKK mängis noorukest mässajat Kuressaare teatris 2019. aasta veebruaris lavale tulnud etenduses “Tasa, vaikselt sõudvad pilved...” Foto: Mari-Liis Nellis

Saaremaa ühisgümnaasiumi õpilane Uku Pokk pälvis 31. vendade Liivide ja liiviliku loomingu üleriigilise koolinoorte etlusvõistluse finaalis Alatskivi kooli eripreemia.

20. aprillil Liivi muuseumis toimunud konkursil osales 24 etlejat, kes võistlesid kõik ühes vanusegrupis. Kuna konkursi juhend näeb ette Juhan või Jakob Liivi luuletuse ja Liivi preemia saanud autori proosapala esitamise, siis luges Uku Jakob Liivi “Väljarändajatele” ja Hando Runneli “Paroodiast”.

Konkursil antakse välja grand prix ja eripreemiad. Žüriis olid seekord näitlejad Maarja Mitt ja Märt Koik ning luuletaja Sirel Heinloo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles