Piret Puppart esitles uut kollektsiooni

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Foto: Mariann Lukka / Piia Kauts
Foto: Mariann Lukka / Piia Kauts Foto: Saarte Hääl

Saarlasest moelooja luksusmoe brändi Uschanka tänavune sügis-talvine kollektsioon on mustrimäng julgele naisele – kollektsioon on segu moelavadel valitsevatest trendidest ja mustritest.

Läinud nädalal Tallinnas toimunud esitlusmoesõu oli etendus omaette. Uschanka modellid olid ehitud hirvesarvede ja võimsate metshaldjasoengutega, huuled veripunased.

Peadisainer Piret Puppart pöördus inspiratsiooni saamiseks oma sõnul tagasi Komisse – väikese rahvusgrupi juurde, kes juba aastaid tagasi andis talle tõuke Uschanka loomiseks. “Meie esimene kollektsioon oli väike ja ei kajastanud kõiki minu mõtteid, seetõttu tundus õige vaadata uuesti Komi poole,” selgitas ta. “Huvitav on, et just praegune erkpunaste lilledega rätikumuster on see, millega tundsin personaalset sidet ja soovi luua Uschanka brändi.”

Kollektsioonis on esindatud klassikalised Komi mustritega kleidid ja Uschankale omased karusnahksed aksessuaarid talviseks ajaks.

Tagasi üles