Leedu lahkub GOSPA-st

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Alar Aksalu
Alar Aksalu Foto: Saarte Hääl

Ligemale 8 aastat Georg Otsa spaa peakoka ametit pidanud Toomas Leedu annab järgmisel nädalal mantli üle Alar Aksalule, teatati eile Kuressaare kuursaalist.

Toomas Leedu jääb oma sõnul ikkagi Saaremaal tegutsema, majandades koos Toomas Leisiga Kuressaare kuursaalis, Ekesparre butiikhotellis ja ZurraMurra kohvikus. Samuti jätkab ta tööd kutsekomisjonides, lastega koolides söögitegemise osas ja konkursside korraldamises.

Nende arengule kavatseb Leedu nüüd rohkem pühenduda. “Mõtted liiguvad ja ei välista ka koos mõne uue projekti ettevõtmist,” jäi Toomas Leedu salapäraseks.

Alar Aksalu ei soovinud uuele ametipostile asumist eile pikemalt kommenteerida. Ta ütles vaid, et asub tööle järgmisel nädalal ning siis võib rääkida ka edasistest plaanidest.

Alar Aksalu on kohaliku ametikooli kasvandik. Eestis on ta töötanud Nehis, Pädaste mõisa restoranis, Kahes Kokas, Ö-s ning praktiseerinud ka mitmes Euroopa tuntud ja tunnustatud restoranis.

Tagasi üles