Johan Vahteril Saaremaa VK-s jätkamisel kahtlusi polnud

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Johan Vahter.
Johan Vahter. Foto: Irina Mägi

​Saaremaa Võrkpalliklubi lõi taas käed meeskonna libero Johan Vahteriga, kellele on sügisel algav hooaeg meeskonnaga juba kolmas.

“Juss (Johan Vahter) on tõsine töömees ja kindlasti saab see töö nüüd ka palliplatsil veelgi paremaks tulemuseks vormistatud,” kommenteeris libero jätkamist Saaremaa Võrkpalliklubi mänedžer Hannes Sepp.  

Johan Vahter ütles, et valik oli tema jaoks üpris lihtne, sest ta on juba kaks hooaega klubis mänginud, teab selle toimimist ja tausta ning siin pikka juttu ei olnud. “Kui meeskond muutub veelgi professionaalsemaks, siis tuleb ka ise juurde panna ja peab rohkem pingutama,” rääkis libero.

“Eks mul tuleb igas asjas juurde panna, et oma mänguga võimalikult kasulik olla. Tahaks loota, et hooaeg kujuneb nii klubile kui ka minule endale võimalikult heaks ja suudame taas tiitleid võita.”

Vahteri hinnangul kulges eelmine aasta meeskonnal küll üle kivide ja kändude, kuid tegelikult polnud ju väga viga, sest igas koduses sarjas saadi ju medal. “Paraku oli esimene hooaeg lihtsalt ülihea,” tõdes ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles