Prantsusmaale siirduv Pulk tahab mänguaega

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Hindrek Pulk veel Tartu meeskonnasärgis.
Hindrek Pulk veel Tartu meeskonnasärgis. Foto: Alver Kivi/Saarte Hääl

Eelmisel hooajal Tartu Bigbanki esindanud, kuid aasta varem Saaremaa Võrkpalliklubi kolme tiitlivõiduni aidanud Hindrek Pulk sõlmis lepingu Prantsusmaa võrkpallimeistrivõistlustel hõbeda võitnud Chaumont’iga.

Esmakordselt välismaal oma võimed proovile panev 28-aastane Hindrek Pulk ütles, et eesmärk on saada võimalikult palju mänguminuteid ja selle nimel on ta valmis ka tööd tegema.

Hindrek Pulk peab diagonaalründaja kohal hakkama konkureerima Chaumont’i senise põhikoosseisu mehe, 24-aastase prantslase Julien Winkelmulleriga. 

“Ta mängis klubis juba ka eelmisel aastal ja klubi juhtkond on tema võimetega kursis,” märkis Pulk. “Kindlasti tuleb mänguaja saamisel tõsine andmine ja minu asi on oodata oma hetke. Ise on vaja muidugi terve püsida ja selle üle ei saa viimasel ajal kurta. Olen valmis oma koha eest võitlema.”

Kindlasti jäi Hindrek Pulk prantslastele silma oma heade sooritustega Eesti koondise Euroopa kuldliiga mängudes. “See pakkumine oli minule absoluutne üllatus ja sellisteks asjadeks ei saa varem valmis olla,” rääkis Pulk, lisades, et pakkumine tuli kiirelt ja kiirelt tuli ka otsustada. “Kindlat plaani välismaale mängima minna mul siiski ei olnud, pakkumine pidi selleks olema piisavalt ahvatlev. Itaalia A3-liigast oli pakkumine siiski juba laual.”

Chaumont osaleb uuel hooajal tugevuselt teises eurosarjas CEV Cup´il, kus avaringis kohtutakse tugeva Venemaa klubi Novosibirski Lokomotiiviga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles