Võrkpallur Mart Toom: olen fännidele võlgu

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Foto: facebook.com

Noor nurgaründaja Mart Toom jätkab oma karjääri Saaremaa Võrkpalliklubis sooviga tasuda eelmisel hooajal fännidele jäetud võlg.

“Mul on hingel see mäng, mis ma väljakul näitasin,” tunnistas Mart Toom. “Kehva olin, mulle ei meeldinud see, mis ma platsil näitasin ja mida fännid nägid. Trennid olid väga korralikud ja toimus ka areng, aga hingel on see, et ma ei mänginud hästi.”

Enne Rakvere meeskonna meistriliigas mängimisest loobumist klubiga läbirääkimisi pidanud Mart Toom ütles, et pärast Saaremaa mänedžeri Hannes Sepa helistamist pikka mõtlemist ei olnud ja jah-sõna tuli kiirelt.

“Mardi eelnev hooaeg oli suur õppimise aasta ning nüüd tuleb tal pingutada veel ja veel, et hakata juba rohkem mänguaega nõudlema,” märkis Hannes Sepp.

Mart Toomi sõnul peab ta sel aastal meheks kasvama ja tuleb mängima hakata. “Konkurents mulle meeldib,” lausus ta. “Noore mängijana on mul vaja igal pool juurde panna. Head trennid aitavad siin kindlasti väga palju kaasa. Peab tööd tegema, muidu saad mööda päid ja jalgu.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles